Aktuális cikkek
A póréhagyma
A póréhagyma a vöröshagyma korai fajtája. Tápértéke és gyógyhatása megegyezik a vöröshagymáéval. A különbség csak a felhasználásában van.
A vizitorma
A vizitorma több mint száz fajtája közül számos megtalálható a kertekben is, ez a zsázsa. A vizitorma értékes gyógynövény. Salátákhoz használjuk leveleit és zsenge hajtásait.
 
 
A vizitorma több mint száz fajtája közül számos megtalálható a kertekben is, ez a zsázsa.
A vizitorma értékes gyógynövény.
Salátákhoz használjuk leveleit és zsenge hajtásait.
A zsázsának nagyon magas a kalcium, az A vitamin tartalma a leveléből.
A zsázsa folyékony kén. Rengeteg kiváló a lgyulladásokkal szemben is, amihez alaposan hozzásegíti magas antibiotikum tartalma.
A zsázsának rendkívül magas az antibiotikum tartalma.
Ennek köszönhető, valamint a magas A vitamin tartalmának, hogy a legjobb gyógyszer a gyulladásokra.
Magas kéntartalma miatt a tbc-t is képes kigyógyítani ez a zöldséglé.
A zsázsalével más zöldséglé keverésével csökkenthetjük a vérnyomást.
Mivel sok ként tartalmaz, így rákellenes gyógyítást végez szervezetünkben.
A test védelméhez hozzájárulnak az A, C és E vitaminok is, amelyek szintén megtalálhatók a zsázsában, illetve közeli rokonában, a vizitormában.
Ha valakinek baja van a pajzsmirigy működésével, legjobb ha egy időre kúraszerűen fogyasztja a vizitorma levelének levét, más zöldséglé társaságában.
A zsázsában minden megvan ahhoz, hogy megtisztítsa a vért, az egész szervezetet, természetes antibiotikumot is tartalmaz.
Ez a folyamat lehetővé teszi, hogy megszabaduljunk allergikus rohamainktól, tüsszögéstől és köhögéstől.
A zsázsa és a vizitorma leveleit használjuk fel gyógyulásokra vagy egészségünk megtartása érdekében.
Ha kúraszerűen fogyasztjuk, keverhetjük fehérrépával, tormával vagy más zöldégfélével.
A zsázsát is használhatjuk a többi zöldségfélével forró vajban megfuttatva fehérje, vagy keményítő étel mellé.
Santal
Az uborka
Az egészséges tök II. rész
A sütőtök
A spenót
A spárga
Ritka zöldségünk a rebarbara
A krumpli
Az egészséges tök I. rész
A főzőtök
A csirázott búza, árpa, vagy rozs
A szõlõ és a mazsola
A szilva
Legjobb pubok?
Hús kontra zöldségevők!
Ütős koktélok
| Médiaajánlat | Impresszum | Jogi nyilatkozat |
info@terasz.hu
© Terasz.hu Kft. 2001. Terasz ® minden jog fenntartva!